Despre mine

Vrei sa afli mai multe despre NFT, Blockchain și Smart Contracts? O să-ți prezint introducerea în domeniu, prin cele 12 module de cursuri.

Numele meu este Bernadette si detin compania Bernadette NFT Expert, care s-a născut din iubirea față de comerț și business și care, pentru mine, este mai prețioasa ca o perlă.

Totul a pornit din pasiunea pentru business, pe care o am de mică. Chiar dacă am terminat Facultatea de Drept,  m-am axat in permanență pe dreptul afacerilor. De aici a început întreaga mea călătorie, mai exact după terminarea facultății, am inceput sa cunosc oamenii din mediile de business și așa am devenit unul dintre ei.

In website, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege și profita de utilitatea NFT-urilor, a Cryptomonedelor, ce inseamnă Blockchain-ul și ce sunt Smart Contracts.

Tehnologia Blockchain este mai mult decât o simplă tehnologie, este tehnologia care poate sta la baza tuturor lucrurilor si care se dezvoltă rapid si constant.

Blockchain acționează si ca o rețea financiară de tip software, care aduce foarte multe beneficii și caracteristici in ceea ce priveste profitul. Invata sa tranzactionezi profitul prin intermediul blockchain-ului si a derivatelor lui!


Motivul principal elegerii acestei cursuri, oamenii care sunt pasionați de Cryptocurrency și Business este faptul că, sunt certificat în NFT Development and Expert din Blockchainul din America și prin acest examen am devenit:

  • Expert în Blockchain
  • Dezvoltator NFT
  • Dezvoltator Blockchain
  • Arhitect Blockchain
  • Consultant Blockchain
  • Dezvoltator Smart Contract

Alegerea companiei mele îți va da posibilitatea pentru a putea fi certificat și să fii dezvoltator pe NFT, dezvoltator de Smart Contract, expert în blockchain și arhitect blockchain.
Afacerea mea este o organizație privată de facto care lucrează individual și proliferează tehnologia Blockchain la nivel global.