Termeni si conditii

Copyright

Conținutul acestui site este protejat prin drepturi de autor © BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL cu sediul in Maramures, cu urmatoarele date de identificare ale societatii: C.U.I  45387986 , numar inregistrare: J24/2101/2021 si EUID: ROONRC.J24/2101/2021.  
Toate lucrările și materialele originale create de BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL sunt protejate prin drepturi de autor și nu este permis să fie copiate sau difuzate fără permisiunea proprietarului.
Drepturile de autor se extind la orice materiale, videoclipuri, postări pe forum, imagini, documente, e-mailuri sau comentarii care intră sub incidența Legii dreptului de autor.
Dacă acționați cu încălcarea acestor termeni, sunteți vinovați de încălcarea legii drepturilor de autor și veți fi răspunzător legal în fața unei instanțe de judecată.
Nu copiați, distribuiți, editați, modificați, furați sau vindeți lucrările și materialele originale create de autor sau furnizate de BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL.

Conținutul documentelor noastre, al videoclipurilor, al serverului comunitar și al revistelor comerciale sunt toate lucrări originale și vor rămâne proprietatea BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL


ABONAMENT

BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL vinde un abonament. Abonamentele pot varia de la lunar la anual, pentru termenii de anulare a se vedea mai jos.
Orice achiziție nu poate fi anulată sau rambursată!


GENERAL

Orice sfat sau informație de pe acest site web este doar un sfat general și nu ține cont de circumstanțele dvs. personale.
Nu trebuie să tranzacționați produse digitale sau să investiți numai pe baza acestor informații.


Vizualizând orice

  • material sau folosind informațiile din serverul comunității noastre, sunteți de acord că acestea sunt materiale de educație generală și nu veți putea atrage răspunderea nici unei persoane sau entitate pentru pierderi sau daune rezultate din conținutul sau sfaturile generale furnizate de BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL 

Participarea la tranzacționare și investiții implică riscuri. Trebuie să fiți conștienți de riscuri și să fiți dispus să acceptați aceste riscuri pentru a investi bani. Nu sunt garantate de către sau în numele BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL că orice cont va obține sau este probabil să obțină profituri sau pierderi similare celor discutate în orice material din comunitatea noastră


AVERTISMENT DE RISC

Tranzacționarea produselor digitale,  are recompense potențiale mari, dar și riscuri potențiale mari. Gradul ridicat de volatilitate a pieței pot acționa atât împotriva dvs., cât și în favoarea dvs. Trebuie să fiți conștient de riscurile investițiilor și să fiți dispus să acceptați riscurile pentru a tranzacționa pe aceste piețe. Tranzacționarea implică un risc substanțial de pierdere și nu este potrivită pentru toți. Vă rugăm să nu tranzacționați folosind bani împrumutați sau bani pe care nu vă puteți permite să-i pierdeți.

Nu este garantat de către sau în numele BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL că orice cursant va obține sau este probabil să obțină profituri sau pierderi similare celor discutate în orice material de pe serverul comunității noastre. Orice opinii, știri, analize, prețuri sau alte informații de pe serverul comunității noastre sunt furnizate ca fiind comentarii generale de piață și nu constituie in mod express sfaturi de investiții. Nu ne asumam răspunderea pentru orice pierdere sau daună, inclusiv fără limitare la orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informații.


DESPĂGUBIRE

BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL consideră că materialul de pe acest server comunitar se bazează pe informații fiabile. Cu toate acestea, BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL nu garantează acuratețea, caracterul complet sau actualitatea oricăruia dintre materialele de pe acest site web, iar materialul trebuie confirmat si din alte surse. Orice posibile proiecții sunt doar estimative.

Materialul de pe site-ul nostru nu constituie nici o ofertă sau o invitație de la BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL; sau o recomandare de valori mobiliare de către BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL de a cumpăra sau vinde produse financiare.

Nimic din site-ul nostru nu constituie sfaturi financiare personale. Materialele si orice informatie de pe acest site nu ia în considerare circumstanțele personale și nevoile unei anumite persoane. Înainte de a lua orice decizie de investiție, ar trebui să luați în considerare propriile circumstanțe personale.

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă legal, BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care rezultă din utilizarea oricărui material de pe acest site. Răspunderea care nu poate fi exclusă legal este limitată în măsura maximă posibilă. Acest site nu trebuie utilizat ca înlocuitor al sfaturilor profesionale.

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă legal, BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care rezultă din utilizarea datelor sau informațiilor furnizate de furnizorii terți către site-ul web. Răspunderea care nu poate fi exclusă legal este limitată în măsura maximă posibilă.

Rambursări: Vă rugăm să rețineți că toate vânzările sunt finale. BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL nu este obligat să ofere o rambursare celor care au achiziționat un abonament.


ÎNCĂLCAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi ale noastre în conformitate cu acești Termeni și condiții, dacă încălcați în vreun fel acești termeni și condiții sau dacă suspectăm în mod rezonabil că ați încălcat în vreun fel acești termeni și condiții, putem:

  • să vă trimită unul sau mai multe avertismente formale;
  • suspendă temporar accesul la serverul nostru;
  • să vă interzicem permanent accesarea serverului nostru;
  • să vă blocam computerele care utilizează adresa dvs. IP să acceseze site-ul nostru web;
  • contactați oricare sau toți furnizorii dvs. de servicii de internet și solicitați-i să vă blocheze accesul la site-ul nostru web;
  • Să inițieze acțiuni în justiție împotriva dvs., fie pentru încălcarea contractului sau altfel;
  • și / sau suspendarea sau ștergerea contului dvs. de pe site-ul nostru web.

În cazul în care suspendăm sau interzicem sau blocăm accesul dvs. la site-ul nostru web sau la o parte din site-ul nostru, nu trebuie să întreprindeți nicio acțiune pentru a ocoli o astfel de suspendare sau interdicție sau blocare, inclusiv, fără limitare, crearea și / sau utilizarea unui cont diferit.


Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor de îndrumare (ședințe) se va realiza exclusiv online și se va realiza prin accesare platformei tip cursuri, iar cursul online o să fie disponibil imediat după achiziționarea pachetului (timp aproximativ de verificare a achiziției o ora).


Politica de retur

BALAS BERNADETTE NFT DEVELOPER AND EXPERT SRL vinde pachete educaționale. Aceste pachete pot varia, pentru termenii de anulare a se vedea mai jos.

Orice achiziție nu poate fi anulată sau rambursată, deoarece aceste pachete includ videoclipuri înregistrate.  


Rilna's 

1. Modalități de plată

1.1. Online cu card bancar prin Stripe (Visa/Maestro/Mastercard/American Express).

1.2. Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Maestro/Mastercard/American Express)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

1.3. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.


2. CONDITII DE RETUR PENTRU CONSUMATORI

2.1. Cumparatorul (persoana fizica) are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare a returului produsului.

Potrivit OUG nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separate;
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care produsul primit de Cumparator este deteriorat la transport va rugam sa va asigurati ca transmiteti o sesizare scrisa la office@bernadettenftexpert.com in termen de 48 ore de la receptionarea produsului si ca ati specificat care este deteriorarea/defectiunea/problema produsului, atasand si o fotografie. 

2.2. Produsul returnat nu trebuie folosit, nu trebuie sa aiba parti sau piese lipsa, sa nu le lipseasca accesorii, nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, uzura, lovituri, zgarieturi sau montaj etc. Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza produsele returnate care nu indeplinesc conditiile din aceasta Clauza – conditii aplicate individual sau cumulativ in functie de situatie. Dreptul de retur nu implica dreptul de utilizare.

2.3. Produsele returnate vor fi livrate catre Vanzator printr-o firma de curierat rapid, costul de retur fiind suportat de Cumparator. Responsabilitatea asupra modului de ambalare si a integritatii produselor returnate cade in responsabilitatea Cumparatorului. In cazul in care produsele returnate ajung la Vanzator deteriorate/cu accesorii sau componente lipsa/in ambalaje deteriorate sau cu semne de uzura, returul poate fi refuzat sau se poate percepe o taxa de aducere a produsului la stadiul initial sau revanzarea ca resigilat.

2.4. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, va rugam sa ne mentionati intentia dvs la adresa de email: office@bernadettenftexpert.com, iar noi va vom da toate instructiunile necesare pentru efectuarea cu succes a returului. De aceea, pentru a asigura un proces de retur rapid, va rugam sa ne contactati intotdeauna inaintea efectuarii returului.

2.5 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele produse promotionale sau oferite cadou care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma achitata de Cumparator in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virement bancar sau conform intelegerii dintre parti.

2.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

2.7. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului (daca a fost achitata de Cumparator), in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.